9 Januari 2012 : Hari MELETUP!!!!!

Assalamualaikum,
Pada 9 Januari 2012 ambo terkejut bila membaca berita tentang 3 biji bom buatan sendiri meletup!!!! Meletup selepas pengumuman keputusan perbicaraan Anuar Ibrahim. Maka pada masa itu timbul ribuan posting di ‘muka buku’ tunding jari sana sini, kutuk sana kutik sini, melalak sana melalak sini.

Pada hari itu juga terkejut monkey sekali lagi ambo bila melihat video muslimat PAS ‘meletup’. tak ku sangka-sangka, macam lagu stacy ngan adam la plak… Adam, Stacy bergabung..Meletup!!!!! tapi hari itu bukan Adam dan Stacy yang bergabung tapi Anuar dan Muslimat PAS sama2 bergabung dan MELETUP!!!!!!

2 kes meletup itu ada cerita masing2,

LETUPAN PERTAMA : seperti biasa kerajaan la (off coz UMNO) di tuduh mencipta bom utk meletup, baca la di segenap pelusuk mana sekali pun blog2 sah akan menuduh UMNO punya angkara :). Tetapi andai kata bukan UMNO yang rancang, sapa dalangnya?????? Ada satu teori, PKR sengaja letak bom sbb menjangka Anuar akan di umum bersalah, pastu bom meletup kena la salah sorang pendemo, pastu cedera / mati (Na’uzubillah), pastu masa itulah road show mengalahkan tsunami akan melanda Malaysia. Pada masa itu ibarat ‘copy and paste’ cerita di Mesir akan berlaku kat Malaysia.

Syukur Allah s.w.t maha merancang, perkara yang tak molek tak berlaku di Malaysia.

Kes LETUPAN KEDUA : (Muslimat horey-horey) sapa dalangnya????? Takkan UMNO gak kot šŸ™‚ tapi bukan leh wat kira sangat ni, nanti ada la mulut2 huduh yang akan kata UMNO upah PUTERI pakai jubah pastu melalak nak buruk2an PAS. Ish..ish tak SENONOH betul :P. (ambo tunggu komen Presiden dan Mursyidul AM PAS)

Takper la korang tengok sendiri la video ni, pastu letak tangan kat dada tanya diri sendiri MUSLIMAT PAS ke PUTERI UMNO ni???? Kalu tanya ambo sah ambo kata MUSLIMAT PAS.

Wasalam

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s